Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
kolumna
1 juillet 2013

Rooney kontrakt förnyelse frågor

Rooney kontrakt förnyelse frågor bli rörigt, Manchester United topp på lär för att undvika en upprepning av liknande saker, har beslutat att främja öppna avtalsförhandlingar förnyelse nike air max 2013 med Degea. Spanien målvakt utförs mycket väl förra säsongen, Manchester United hoppas att bestämma framtida Degea tidigt för att förhindra Barca jättar som tjuvjakt. Degea 22 år gammal sommaren 2011 till 17,8 miljoner pounds att ansluta sig till Old Trafford, men hans endast 55.000 pounds en vecka. Manchester United förnya Degea och vill avsluta den här sommaren, Spanien målvakt kommer att ökas till 75 000 pounds en vecka, avtalet förlängs med två år 2018. Manchester United hoppas att bryta Barca, Real Madrid och andra jättar av tjuvjakt Läs.
Efter införandet av Cesar Navas och feiernandiniao, galoppera på Manchester City på transfermarknaden. Manuel Pellegrini några dagar resa till Madrid, förhandla med Real Madrid köper Pepe; Gomez också dök upp i listan i inköp av Manchester City, som komplement till Tevez strejken efter lediga platser, i tillägg, Liliana CAVANI Förenade Manchester City fortsatte att spela.
Marin gick Chelsea förra sommaren från Bremen, Bundesliga, även om det är imponerande i försäsongen, men misslyckades på grund av hamstring skada efter Chelsea truppen att inta en position. Fram till möjligheten att få den första League debuten nike air max wright fram till januari i år, endast 16 framträdanden under den säsong 2012-13 marlin. Tillsammans med Chelseas sommaren introducerat just en annan Tyskland internationella Xu Erlei, redan på platsen för trottoarerna med Adzjarien, Moses och andra spelare, för att få möjlighet att Marin kan bara välja leasing team.

Publicité
Publicité
Commentaires
Publicité
Archives
Publicité